SEO Suksess

Søkemotoroptimalisering kan være en generelt lett idé å forstå i teorien, men når du først hopper på jobben, kan du synes det er en ganske skremmende oppgave. Det er så mange forskjellige utsalgssteder du kan bruke til å klatre i rekken av en søkemotor og få den publisiteten du trenger for din bedrift. Rådene gjennom denne artikkelen vil hjelpe deg med å komme på riktig vei og sinnstilstand.

Se konkurrentenes kildekoder. Dette viser deg hvordan de bruker SEO og søkeordene de bruker. Ikke plagier hva de gjør, men ta tips fra det for din egen plan.

Gjør nettadressen din lett å forstå. Brukerne av nettstedet ditt vil ikke bare ha noe problem å vite hva den aktuelle siden vil inneholde, men søkemotorene vil også kunne finne det lettere. Unngå klassifiseringer i huset som involverer tall og tilfeldige bokstaver. Hold deg til søkeord og setninger som gir mening.

Hvis du ønsker å øke trafikken til søkemotoren din gjennom tilbakekoblinger, kan du bruke sosiale medier. Nettsteder som Twitter, Tumblr og Facebook lar brukerne dele linkene dine på sin egen side med et enkelt klikk på en knapp. Mange Twitter- og Facebook -sider har høye siderangeringer, og å bli lenket til dem fra dem kan øke siderangeringen til ditt eget nettsted betydelig.

Sørg for å ha et «lenke til» -alternativ tilgjengelig for dine besøkende. Gjennom disse logoene og lenketeksten som inneholder søkeord eller viktige setninger, kan det være lurt å besøke nettstedet ditt. Du bør også vurdere å tilby dette via e -post til markedsføringslisten din. Det er en enkel måte å gjøre nettstedet ditt kjent, og mer relevant med søkemotorer.

Hvis du vil unngå en periode på tre til seks måneder med at nettstedet ditt befinner seg i en rangert avgrunn, ikke gjør mange koblingsutvekslinger eller kjøp mange lenker med en gang. Ta deg tid til å markedsføre nettstedet ditt sakte til internett, og rangeringen din vil stige mye raskere eller besøke den beste  digitalbyråen i nærheten av deg.

Lenke til sider som tilbyr lignende eller relaterte varer og tjenester. Målrett markedsføringen mot sannsynlige kunder ved å gi en lenke til nettstedet ditt fra sider som tilbyr varer eller tjenester relatert til det du tilbyr. For eksempel, hvis en forbruker trenger en madrass, vil de sannsynligvis også trenge laken og tepper.

Å være rangert som nummer én totalt sett er det endelige målet for hver internettmarkedsfører, men det er ikke det eneste som er hele virksomheten din. Du bør alltid strebe etter topplasseringen, men ikke bli motløs hvis du ikke kan oppnå det. Fortsett å fokusere på kvalitet og markedsføring, og bedriftstrafikken din vil til syvende og sist gjenspeile innsatsen din.

Forhåpentligvis har denne informasjonen opplyst deg og hjulpet deg med å få en bedre ide om hva som bør utgjøre forretningsplanen din. Det er en hard vei foran deg for å få bedriften din til toppen av søkemotoren, men hvis du holder deg unna kantene og fortsetter å se fremover, kan du komme dit mye raskere og nyte fordelene.