Ting Mekanikeren Din Vet At Du Også Bør Vite Om Motoren Din

Da du bestemte deg for å lage nettstedet ditt, hadde du sannsynligvis drømmer om tusenvis av tusenvis av lesere. Disse drømmene er oppnåelige, men du vil aldri kunne nå dem uten søkemotoroptimalisering. Fortsett å lese for å finne ut hva du kan gjøre for å få nettstedet ditt optimalisert for alle de store søkemotorene.

La oss gå over et eksempel på en god tittelkode for bedre å forstå deg hvordan du skal konstruere en tag. I stedet for å utarbeide noe som <title> Min virksomhet </title>, bør du i stedet være mer spesifikk for hva nettstedet eller virksomheten din handler om. dvs. <title> Min internettformue for forretningsbygging </title>. Behold det samme temaet for hver side.

Måten å gjøre dette på er å lage en robottekstfil og deretter plassere den i nettstedets rotkatalog. txt -filen og inkludert den i rotkatalogen. Dette forhindrer søkemotorene i å komme til bestemte filer som er på nettstedet ditt.

Oppnå mer suksess med søkemotoroptimalisering ved å registrere deg hos Yahoo !. Yahoo! er en av de mest populære søkemotorene på internett. Selv om det er et dyrt medlemskap (det koster omtrent 300 dollar i året), er det vel verdt det hvis du vil ha det ekstra løftet i søkeresultatets tilstedeværelse.

Optimaliser nettstedet ditt ved hjelp av brødsmulenavigasjon. Breadcrumb -navigasjon betyr å inkludere en serie koblinger som fører betrakteren trinnvis tilbake til hjemmesiden til nettstedet ditt. Disse gjør det lettere for besøkende å finne rundt på nettstedet ditt og øke forekomsten av målsøkeordene dine, pluss at søkemotormedderkopper lettere kan indeksere nettstedet ditt.

Pay-per-click er en effektiv måte å bruke taktikk for tilknyttet markedsføring på siden din. Dette er den enkleste tjenesten som kan gis til tilknyttede selskaper, derfor er lønnen knyttet til den beskjeden, men den kan til slutt bygge opp i tide.

Sørg for å ha et «lenke til» -alternativ tilgjengelig for dine besøkende. Gjennom disse logoene og lenketeksten som inneholder søkeord eller viktige setninger, kan det være lurt å besøke nettstedet ditt. Du bør også vurdere å tilby dette via e -post til markedsføringslisten din. Det er en enkel måte å gjøre nettstedet ditt kjent, og mer relevant med søkemotorer.

Hvis du vil øke nettstedstrafikken uten å bruke penger, velger du internettmarkedsføringsstrategier som minimerer utgifter. Blogging og artikkelmarkedsføring er avhengige av å generere innhold for å tiltrekke seg trafikk. Søkemotoroptimalisering (SEO) er en relativt rimelig strategi for å øke søkemotorrangeringene uten å betale for løftet direkte.

Når du gjør deg klar til å plassere annonsen din på internett, må du vite hvordan søkeordets tetthet, frekvens og nærhet påvirker søkemotorens rangering. Sørg for at du gjør undersøkelsene dine, slik at du markedsfører bedriften din på en måte som vil gi mer virksomhet enn du får for øyeblikket.

Når nettstedet ditt er på toppen for populære søk, får du utrolig mye trafikk. Nå som du har lest denne artikkelen, vet du hva du kan gjøre for å gjøre søkemotoren din klar. Bruk disse tipsene til god bruk, slik at nettstedet ditt kan oppnå suksessen du har drømt om.

Improve Your Search Engine Rankings